2022 m. suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi siluetai“. Meninis kūrybinis susitikimas „Muzikavimo džiaugsmas – atgaiva sielai“

2022 m. lapkričio 24 d. Visagino kūrybos ir menų akademijoje įvyko Meninis kūrybinis susitikimas „Muzikavimo džiaugsmas  – atgaiva sielai“, skirtas suaugusiųjų mokymosi savaitei „Mokymosi siluetai“. Šiame renginyje dalyvavo NSŠ programos „Asmenybės meninis ugdymas“ mokiniai ir jų mokytojai. Nuostabus renginys, kupinas muzikos, jaukumo, kūrybiškumo. Koncerto metu skambėjo klasikinė, šiuolaikinė fortepijono ir vokalinė muzika. Šiuolaikinių ir sportinių šokių studijos „Allegro“ mokytoja Vera Seziomova visus renginio dalyvius įtraukė į šokių maratoną, kurio metu visi su dideliu susidomėjimu mokėsi šokti linijinius šokius.                            

Dėkojame renginio iniciatoriams – Vilijai Ginaitienei, Ievai Gudienei ir Violetai Pščelovskajai už galimybę atskleisti kūrybiškumą, jausmus muzikos pagalba. Dėkojame mūsų mokytojams – Leilai Urmanovai-Vnukovai, Tatjanai Antipinai, Galinai Jaurovai, Verai Rodionovai, Violetai  Pščelovskajai, Nadeždai Moisejevai už jų darbą, kantrybę ir meilę savo profesijai.

Ši programa buvo vykdoma kelis mėnesius ir visą šį laiką mes mokėmės jaukiose VKMA patalpose, grojome gerais instrumentais, dėl ko didžiausia padėka mūsų mokyklos direktoriui Romualdui Kondrotui.

Dėkojame: programos kuratoriams – Vilijai Ginaitienei ir Vilijai Burokienei už pagalbą vykdant programą, Violetai Pščelovskajai – už renginio vedimą, Valdui Burokui – už renginio apšvietimą ir įgarsinimą, Olegui Davidovičiui – už renginio filmavimą, Ksenijai Abusagitovai – už profesionalias fotografijas.

Sveikiname visus su artėjančiomis šventėmis, o NSŠ programai „Asmenybės meninis ugdymas“ ir toliau gyvuoti.

Su pagarba, programos dalyviai – Gohar Okhykyan ir Dina Makarenko

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Į viršų