TEATRO STUDIJA „GYVENIMAS GRAŽUS“

Vadovė: 
mokytoja Birutė Davidovičė

Kontaktai: 8 616 92383

Užsiėmimai vyks: Sedulinos al. 49

B. Davidovičė moko savo ugdytinius laisvai ir nevaržomai reikšti savo kūrybines galias, perteikti emocijas, jausmus, išgyvenimus, vertinti, bendrauti, tobulėti. Režisierė, muzikantė, daug metų dirba kultūros srityje, stato spektaklius, poetines kompozicijas, dalyvauja įvairiuose teatro festivaliuose Lietuvoje ir užsienyje.

Prieš dešimtmetį mus subūrė meilė Teatrui. Drauge keliaujame bandydami pažinti nepaprastą Teatro pasaulį. Tikslas?.. Jo nėra – yra tik kelionė į save, į vaidmenis, į kitokio gyvenimo pajautimą. Tai yra nedidelė lietuviškumo salelė mūsų daugiataučiame mieste. Ir bendravimo džiugesys. Juk gyvenimas gražus!

Ką svarbu žinoti prieš sudarant sutartį?
  • Sudarant sutartį būtina pateikti sutartį sudarančio tėvo (ar globėjo) asmens dokumentus ir vaiko gimimo liudijimą – sutartis be asmens dokumentų nesudaroma.
  • Sutartis galioja iki š.m. rugpjūčio 31 d., jei norėsite sutartį nutraukti anksčiau, būtina pateikti raštišką prašymą informaciniame centre (pirmadieniais-ketvirtadieniais nuo 9.30 iki 17.30 val.).
  • Mokestis mokamas visus mokslo metus (nuo rugsėjo 1 d. iki birželio 23 d.) už kiekvieną einamąjį mėnesį iki 15 d.
  • Už paslaugas mokama vienu pavedimu neatsižvelgiant, kiek būrelių lanko vaikas (-ai). Atliekant pavedimą grafoje mokėjimo paskirtis būtina nurodyti vaiko vardą,  pavardę ir būrelio (ar meno mokyklos klasės) kodą. Jei yra mokama už kelis vaikus – nurodyti jų visų vardus ir pavardes ir būrelių (ar meno) mokyklos klasių kodus.
  • Mokinių atostogų metu ir LR valstybinių švenčių metu užsiėmimai nevyks.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Į viršų